Arad: Interlopii bătăuşi pot contesta condamnarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Interlopii bătăuşi pot contesta condamnarea
Arad: Interlopii bătăuşi pot contesta condamnarea

Interlopii Florin Moldovan şi Ovidiu Răcbită, cunoscuţi ca cei care controlau afacerile cu jocul alba-neagra din oraş, mai au la dispoziţie două zile să depună apel la hotărârea judecătorilor prin care au fost condamnaţi la închisoare. CITEŞTE ŞI Braşov: Infractorii fac legea în comuna Vulcan

„Potrivit legii, recursul trebuie depus în zece zile. Recursul poate fi depus prin poştă sau prin fax şi email, adică decizia nu va fi afectată de protestul din justiţie”, a declarat Flavius Bradin, vicepreşedintele Judecătoriei Arad.

Florin Moldovan şi Ovidiu Răchită au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare cu executare pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Moldovan a mai primit şi 3.000 de lei amendă pentru loviri şi alte violenţe. De asemenea, Ioan Musta, cel de-al treilea acuzat în dosar a primit un an şi şase luni cu suspendare, acesta, fiind în prezent liber. Cei trei au ajuns în arest în luna martie, după ce au lovit mai multe persoane într-un club din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite