Arad: Interlopii ameninţau că taie tendoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alţi cinci martori sub acoperire au venit în această dimineaţă la Tribunalul Arad pentru a depune declaraţii împotriva interlopilor. CITEȘTE ȘI: Arad: 11 persoane sunt audiate la această oră la Parchetul din Arad fiind suspectate de trafic de persoane

Procesul anului continuă cu noi declaraţii şocante ale martorilor secreţi din dosarul membrilor lui Uţu Rohozneau. Acuzaţii, ameninţări, scandal şi declaraţii în contradictoriu, aşa se poate descrie în doar câteva cuvinte atmosfera din sala de judecată la procesul interlopilor.

Interlopii au intimidat martorii

Unul din martorii sub acoperire care s-a prezentat la proces a făcut dezvăluiri şocante în faţa instanţei. Acesta i-a acuzat pe o parte din interlopi că l-ar fi ameninţat şi constrâns să le dea suma de 5.000 de euro. Mai mult, martorul a mai spus că acuzaţii i-au cerut şi să le dea un imobil de-a lui în valoare de aproximativ 36.000 de euro. Speriat de ameninţările repetate ale interlopilor, martorul anonim a recunoscut  că le-a dat în cele din urmă suma de 6.000 de euro şi le-a „vândut” şi apartamentul.

„M-au ameninţat cu moartea atât pe mine, cât şi pe copiii mei. Mi-au spus că ne vor tăia tendoanele dacă nu facem cum zic ei”, a mărturisit în faţa judecătorului martorul secret.

Acuzaţiile au curs preţ de nouă ore, perioadă în care cinci martori sub anonimat au declarat ce aveau de spus. Cum era de aşteptat, şi cum de altfel se întâmplă în fiecare zi de proces, clanul „Împăratului” Uţu Rohozneanu a vociferat din boxă şi nu s-a arătat deloc mulţumit de declaraţiile martorilor. La finele procesului, Ioan Vivi Fizidean a fost acuzat de un martor anonim că i-ar fi luat acestuia cu forţa un lănţişor de aur de aproximativ 50 de grame. „Ce lanţ frumos ai! Asta mi-a spus Fizidean când a văzut bijuteria de la gâtul meu. De frică şi pentru că Fizidean mi-a cerut, i-am dat pe lângă lanţ şi o brăţară şi o cruce, tot din aur”, a explicat judecătorului, martorul anonim.

MAI CITEȘTE:

Arad: Clanul lui Uţu face circ în sala de judecată

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite