Arad: Interlopii din Clanul lui Uţu Rohozneanu neagă acuzaţiile aduse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Interlopii din Clanul lui Uţu Rohozneanu neagă acuzaţiile aduse
Arad: Interlopii din Clanul lui Uţu Rohozneanu neagă acuzaţiile aduse

Procesul Clanului „Împăratului” Uţu Rohozneanu a continuat cu Viorel Ciprian Suciu şi Edy Naposim. CITEȘTE ȘI: Braşov: Soarta interlopului Anatolie Ciumac se va decide de-abia săptămâna viitoare

La fel ca ceilalţi inculpaţi şi aceştia au declarat în faţa judecătorului că sunt nevinovaţi şi că nu au făcut parte dintr-un grup infracţioinal.

Declaraţii date sub presiunea anchetatorilor

„În rechizitoriu nu apar decât într-un singur loc în compania acestor oameni. Singurul cu care am fost prieten a fost Fizidean, care m-a ajutat atunci când am avut probleme. Cu fraţii Moise am avut neînţelegeri”, a mărturisit în faţa instanţei Viorel Suciu, fost jandarm.

Suciu a declarat că de când se află în arest a fost contactat de trei ori de doi dintre anchetatori şi a fost scos să dea declaraţii. A spus că nu-şi mai menţine prima declaraţie, din momentul arestării, pentru că aceasta i-a fost sugerată şi o menţine pe cea care a dat-o în faţa judecătorului.

„I-am dat una în trompetă”

La rândul său, inculpatul Edy Naposim s-a apărat pentru fiecare acuzare care i-a fost adusă.  Una dintre acuzaţiile care îi sunt aduse, precum că ar fi tâlhărit o persoană pe nume Iordache şi i-ar fi luat lanţul de la gât, Edy Naposim a declarat:

„Eu eram la un bar pe care îl frecventam destul de des. I-am cerut ospătarei să pună câteva melodii de manele, când acest Iordache a spus să schimbe melodiile. Eu i-am spus că dacă nu-i place ce ascultă, să poftească afară. Atunci, Iordache a venit şi m-a întrebat dacă ştiu cu cine stau de vorbă. Eu i-am spus că nu ştiu cine e el, m-am ridicat şi i-am dat una în trompetă, apoi un şpiţ în fund. De aici, Iordache spune că i-am luat lănţişorul de la gât. Nu e adevărat aşa ceva”, a declarat Edy Naposim.

***
Procesul se va relua luni, 19 octombrie, ora 09.00

***

Şantaj, loviri şi alte violenţe, tâlhărie, vătămare corporală, tentativă de omor calificat, iniţiere şi constituire de grup infracţional organizat, acestea sunt acuzaţiile pentru care clanul Uţu a fost trimis în judecată.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite