Interesele tinerilor vor fi apărate şi promovate de personalităţile arădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interesele arădenilor vor fi de acum reprezentante în faţa autorităţilor locale de către membrii care fac parte din board-ul Aradului. În prima şedinţă membrii board-ului şi-au exprimat unele dintre intenţiile pe care le au cu privire la dezvoltarea Aradului.

Primarul Aradului a ţinut să sublinieze încă de la prima întâlnire că nu este un  board al lui, ci al oraşului.

„Eu voi fi preşedintele executiv. În momentul în care se vor defini diferite strategii voi putea duce solicitarea bordului către Consiliul Local Municipal” spune Gheorghe Falcă.

În momentul de faţă din board fac parte 23 de membri, din care la prima şedinţă au fost prezenţi 15, printre aceştia se numără şi personalităţi marcante din judeţul Arad.

O parte dintre membrii board-ului îşi doresc să reprezinte interesele tinerilor din oraş şi să facă proiecte pentru ei.

„Doresc să promovez proiecte pentru tineri”, a spus Ioana Son, preşedinta organizaţiei neguvernamentale „ProgressOn“. Board-ul Aradului este un organism cu rol consultativ care are ca scop elaborarea unor propuneri sau sugestii referitoare la strategia municipiului şi viziunea dezvoltării acestuia.

Cei care fac parte din el provin din domenii de activitate diverse, cum ar fi economic, cultural, sănătate, juridic, educaţional, social, sportiv şi clerical. Aceştia sunt numiţi pe o perioadă de doi ani.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite