Insula Thassos, una dintre preferinţele arădenilor pentru petrecerea concediului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Linişte, relaxare şi un peisaj de vis. De asta au parte sau au avut arădenii care au ales în acest an să-şi petreacă concediul în Insula Thassos din Grecia. În ciuda situaţiei conflictuale, care are loc în vechea Eladă, numărul celor care au călcat pe insulă în acest an este destul de mare.

Familia Borlea este una dintre cele, care de curând s-a întors de pe insula, care  măsoară 400 de kilometri pătraţi şi care este considerată una dintre cele mai verzi aşezări ale Greciei, fiind în mare parte acoperită de păduri de pini.

De asemenea, există şi foarte mulţi măslini. Insula este una plină de istorie, iar autorităţile încearcă să păstreze totul cât mai frumos, de aceea, de exemplu, nu se eliberează autorizaţie de construcţie, pentru ridicarea clădirilor mai înalte decât un pin sau un măslin. 

Peisajul diferă de la zonele de plajă cu nisip fin la pădurile verzi şi răcoroase de pini. Dana şi Dănuţ Borlea, de 41 şi respectiv 48 de ani, nu au fost pentru prima dată în Grecia.

,,Este a treia oară când alegem să ne petrecem concediul aici. Am fost în Sud, pe braţul Kassandra, iar acum am ales Insula Thassos”, spune Dana Borlea.

Citeşte despre preţurile de pe insulă în săptămânalul adsArad

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite