Peste 20 de cadre de la jandarmerie vor rămâne fără locuri de muncă. Inspectorul general a fost la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratului Judeţeam de Jandarmerie Arad a fost vizitat, astăzi, de către colonelul Gavrilă Costel, inspector general al Jandarmeriei Române. Acolo colonelul a avut discuţii cu conducerea unităţii, dar şi cu cadrele militare, după care s-a întâlnit cu subprefectul Levente Horvath, şi cu Radu Stoian, şef Serviciu Conducerea Instituţiilor Publice Deconcentrate.

La nivelul Inspectoratului Judeţeam de Jandarmerie Arad, ca urmare a reorganizării, se operează o reducere de 24 cadre, iar la nivel de ţară cifra ajunge la 1.500 de cadre.

„Este pentru prima dată când sunt în unitatea de la Arad, unde am dorit să văd care sunt condiţiile de muncă, modul de organizare, precum şi modul în care se derulează procesul de restructurare. Pot să spun că mă declar mulţumit de activitatea unităţii din judeţul Arad”, spune colonel Gavrilă Costel.

Acesta a ţinut să sublinieze că activitatea tuturor unităţilor din ţară se va desfăşura la parametri normali, chiar dacă numărul de personal va fi mai redus.

Inspectorul general a mai precizat că în viitor se are în vederea creşterea siguranţei în mediul rural prin distribuirea de forţe în această zonă, precum şi operarea unor modificări legislative la Legea privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, legea fiind depăşită.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite