Infractori prinşi de poliţiştii arădeni la câteva ore după comiterea faptelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au depistat în doar câteva ore, opt suspecţi de comiterea unor infracţiuni, au reţinut două persoane cercetate pentru tâlhărie şi au aplicat zeci de sancţiuni contravenţionale.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Arad au organizat mai multe acţiuni având ca scop asigurarea ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea  faptelor antisociale dar şi depistarea şi cercetarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale în diferite cazuri. 

Încă de la primele ore ale dimineţii, oamenii legii au controlat toate cartierele municipiului dar şi comunele arondate, iar rezultatele au fost pe măsură. “Au fost depistate opt persoane suspectate că au săvârşit mai multe infracţiuni, de furt, distrugere, înşelăciune, respectiv tâlhărie, două persoane care se sustrăgeau urmăririi penale”, a declarat Camelia Tuduce purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

Au  mai fost efectuate verificări pentru punerea în executare a 23 mandate de aducere şi au fost legitimate 263 persoane,  unele dintre acestea fiind conduse la sediul poliţiei şi verificate în bazele de date. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 44 sancţiuni contravenţionale , în valoare de 17.090 lei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite