Incubatorul Tehnologic al Universităţii “Vasile Goldiş” a fost prezent la un târg în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diplomă pentru UVVG
Diplomă pentru UVVG

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, prin Incubatorul Tehnologic şi de Afaceri  Ita Goldtech Arad, a participat, la Salonul Cercetării, de la Romexpo Bucureşti.

Târgul a fost organizat de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică prin Direcţia Transfer Tehnologic şi Infrastructuri.

În paralel s-a desfăşurat şi târgul intitulat Inventika 2010 (cea de-a XIV-a ediţie a Salonului Internaţional de Invenţii, Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologii Noi), care a găzduit cele mai noi şi ingenioase creaţii ale minţilor îndrăzneţe.

Salonul cercetării 2010 a promovat cele mai valoroase rezultate ale activităţii de cercetare-dezvoltare obţinute în cadrul programelor naţionale de cercetare – dezvoltare – inovare, în vederea transpunerii acestor rezultate în produse şi servicii inovative, în scopul creşterii capacităţii de absorbţie a rezultatelor cercetării de către piaţă.

Totodată, Salonul a constituit mijlocul cel mai eficient de a pune faţă în faţă cercetătorii cu reprezentanţii mediului de afaceri, cu publicul de specialitate din ţară şi străinatate, şi unul dintre cele mai importante momente de comunicare dintre comunitatea ştiinţifică şi tehnică şi susţinătorul sau – contribuabilul român.

“În acest an, ca şi în anii precedenţi, Salonul Cercetării s-a desfăşurat sub motto-ul: „Viitorul … astăzi. Împreună  pentru o afacere de succes”,  Incubatorul Tehnologic si de Afaceri UVVG - ITA GOLDTECH ARAD a primit din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Autoritatea Naţională Pentru Cercetare Ştiinţifică o Diplomă de Excelenţă”, a declarat Aurel Ardelean, rectorul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” Arad.
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite