Incredibil: O creatură ciudată a fost fotografiată în Parcul Natural Lunca Mureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii au rămas înmărmuriţi când au văzut cele două fotografii făcute publice pe internet. În ele apare un animal ciudat, care nu ar avea ce să caute în acestă zonă, adică în Parcul Natural Lunca Mureşului unde sunt făcute fotografiile. În imagini apare o creatură, aflată pe marginea râului Mureş, care seamănă izbitor cu Dragonul de Komodo – titrează www.newsar.ro

Cei care au făcut fotografiile spun că acestea reprezintă un posibil animal, cel mai probabil o reptilă, care a fost deranjată în timp ce stătea la soare, pe malul râului. Cele arătate în fotografii, însă nu sunt confirmate de către cei din zonă. Astfel, reprezentanţii Administraţiei Parcului Natural Lunca Mureşului afirmă că o asemenea făptură nu fost semnalată până acum în habitat.

„Este evident că un Dragon de Komodo, care este o specie exotică, nu are cum să trăiască în zona noastră. Poate apărea doar întâmplător, adus de cineva. Cel mai probabil, este vorba de o iluzie optică”, spune ing. Paul Hac, şeful Parcului Natural Lunca Mureşului.

Click pe poză pentru a vedea galeria foto:

Dragon Dragon
image

Acesta mai spune că parcul este interesant, deoarece chiar dacă nu se văd dragoni, vizitatorii pot observa speciile de animale indigene, de exemplu vidre şi chiar castori, care şi-au făcut apariţia în zonă după ce au fost reintroduşi în defileul Mureşului. Acelaşi lucru a fost susţinut şi de Mircea Mecheş, directorul adjunct al Direcţiei Silvice Arad, care nu crede că era un Dragon.

Cu toate acestea, arădenii cred că dacă a fost fotografiată în mod sigur există o astfel de creatură prin Parcul Natural Lunca Mureşului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite