Incident pe şantierul autostrăzii. Un camion încărcat cu nisip era să cadă în Mureş.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zarvă mare ieri după-masă printre muncitorii de pe şantierul din cartierul Alfa. Podul de pontoane folosit de muncitori să transporte materiale de construcţii de pe o parte pe cealalată a Mureşului era să cedeze, după ce două camioane au încercat să treacă podul în acelaşi timp.

Deşi conform regulilor impuse pe şantier, doar un camion are voie să treacă peste podul improvizat, neatenţia era să cauzeze un accident. Astfel, două camioane au circulat în acelaşi timp pe podul de pontoane, moment în care podul s-a înclinat, iar unul dintre camioane era la un pas să cadă în apă.

Pentru a evita o tragedie, care nu ar fi dat de loc bine imaginii viitoarei autostrăzi care se mişcă milimetric, muncitorii de pe şantier s-au pus pe treabă, golind o parte din încărcătură pentru ca maşina de mare tonaj să poată ajunge la liman.

În momentul de faţă se efectuează o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele şi cauzele producerii acestui incident şi dacă cineva poate fi tras la răspundere.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite