Începe „Praznicul de Pită Nouă” de la Pecica. Pâinea va fi sfinţită duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Praznicul de Pită Nouă din oraşul arădean Pecica începe astăzi şi ţine până duminică, 21 august. Astfel, astăzi se vor desfăşura semifinalele şi finala primei ediţii a Cupei „Praznicul de Pită Nouă” la tenis. Tot în seria competiţiilor sportive se încadrează prima ediţie a galei de box – Cupa „Praznicul de Pită Nouă”, dar şi ediţia din acest an a Cupei „Spicul de Aur” la fotbal în sală.

De asemenea, programul evenimentului cuprinde şi moment musicale.

În această seară, de la ora 20.00, va fi muzică bisericească interpretată de corurile bisericilor din oraş. Vineri e ziua muzicii populare, care începe de la 21.00.

Va fi muzică populară maghiară cu solista Magyar Rózsa, de la ora 22.00, muzică populară românească cu cunoscutul solist Lucian Drăgan. Sâmbătă, de la ora 20.00 va fi muzică ţigănească cu orchestra Romaband, iar la orele 20.40 şi 21.30 va fi muzică uşoară cu Iunia şi Melisa, Gabi, Ani şi formaţia Forever.

Tot sâmbătă, de la ora 22.00 va fi muzică de club cu Dj Rynno & Silvia. Duminică va fi muzică populară sârbească. De la ora 20.00, vor urca pe scenă formaţii din Arad, Timiş şi cunoscutul solist Laza Cnejevici. Se vor organiza concursuri şi competiţii, printre care cel mai celebru concurs din oraş şi anume cel de prins purcei.

„Sfinţirea pâinii noi va avea loc duminică, de la ora 13.00, pe scena amenajată în piaţă”, spune Petru Antal, primarul oraşului Pecica.

 


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite