Încep înscrierile la cele peste 20 de discipline ale Şcolii Populare de Arte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, toţi cei care doresc să urmeze cursurile Şcolii Populare de Arte pot alege din cele 22 de discipline care de care mai diverse. Trei au fost introduse începând din acest an. Este vorba de acordeon, dans popular românesc şi instructor de dans.

Printre acestea se mai numără canto clasic sau popular, pian, chitară, grafică, design, artă fotografică, balet, actorie sau pictură. Sunt doar câteva dintre disciplinele pentru care pot opta cei interesaţi. În funcţie de disciplina aleasă, cursanţii trebuie să aibă vârsta începând de la 7, 10, 14 sau 18 ani.

Tarifele pentru cursurile Şcolii Populare de Arte sunt cuprinse între 275 şi 400 de lei şi pot fi achitate în două rate (prima rată în anul 2011 şi a doua în anul 2012). Taxa de înscriere este de 5 lei iar cea pentru eliberarea diplomei este de 5 lei.

„La noi preţurile sunt cele mai mici din ţară. De exemplu, la canto preţul este de 450 de lei pe când în alte oraşe din ţară ajunge la 600 sau chiar 700 de lei”, spune Ana Maria Dumitrean, directorul Centrului Cultural Judeţean Arad.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite