Încep controalele în unităţiile de învăţământ din judeţul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unităţiile de învăţământ din judeţul Arad vor fi verificate în urma unui ordin de prefect. Astfel, la nivelul judeţului s-au constituit echipe mixte pentru verificarea activităţilor de construcţii şi reabilitare a unităţilor de învăţământ.

De asemenea, se va avea în vedere şi dacă există fonduri pentru desfăşurarea activităţii şcolare de către consiliile locale, inclusiv asigurarea încălzirii cu combustibili, asigurării protecţiei unităţilor şcolare, a siguranţei elevilor şi a personalului didactic, precum şi a condiţiilor igienico-sanitare din unităţile de învăţământ din judeţul Arad.

„Controalele vor fi efectuate de reprezentanţi ai Prefecturii Arad, ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean. De asemenea, posturile de poliţie locală din localităţile controlate vor participa alături de reprezentanţii unităţilor administrativ teritoriale şi conducerile din şcoli, în vederea analizei modului de asigurare a protecţiei în unităţile şcolare”,  spune Călin Bibarţ, prefectul judeţului Arad.

Acesta a mai precizat că aceste verificări în teritoriu se vor desfăşura în perioada 1-8 septembrie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite