Încă o americancă în echipa de baschetbaliste a Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa are în componență încă o americancă
Echipa are în componență încă o americancă

ICIM Arad are începând din această lună o nouă componentă adusă din Florida. Oficialii spun că vor mai aduce o americancă în echipă.

Din această lună la antrenamentele campioanei ICIM Univ.Goldiş participă şi americanca Rhaya Neabors, ajunsă de curând la Arad. Baschetbalista de peste Ocean are 23 de ani, 1,81 m. şi joacă pe poziţia 3, de extremă înaltă. Vine din NCAA, unde a jucat în perioada 2006-2008 pentru Arizona State şi pentru California Riverside în 2009-2011. În sezonul trecut, a avut în cele 31 de meciuri jucate medii de 10,2 puncte şi 3,8 recuperări.

Neabors a semnat pentru un sezon cu ICIM, dar legiunea americană a campioanei s-ar putea mări la patru jucătoare de peste Ocean. Asta pentru că oficialii arădeni îşi mai doresc încă o americancă, pe post de pivot. Până acum, echipa pregătită de Zoran Visic şi-a asigurat serviciile a trei americance, fundaşul Porchia Green, extrema Rhaya Neabors şi pivotul Stanecia Graham.

Zoran Visic: „Lucrăm la construirea echipei”

 „Trebuie să câştigăm timp în vederea pregătirii noului sezon, iar acest turneu din Slovacia ne este foarte util. Lucrăm în continuare la construirea echipei, iar astăzi ne-a mai venit o americancă”, spune antrenorul Zoran Visic.

Citește mai multe despre acest subiect în ADS Săptămânal Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite