În ziua de Crăciun, trei persoane și-au pierdut viața pe șoselele din județul Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu trei morti
Accident cu trei morti

Vacanţă încheiată tragic pentru două familii din Constanţa. Drumul lor s-a încheiat tragic în apropiere de Arad. Maşina în care se aflau a intrat inexplicapil pe contrasens şi s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea. Două femei şi un bărbat au murit pe loc, iar şoferul vinovat este internat, în stare gravă la spital.

Cei patru, două femei şi doi bărbaţi, mergeau spre Austria.  Aveau dublă cetăţenie, română şi austriacă, şi se întorceau, cel mai probabil spre casă. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens.

A izbit în plin o altă maşină care  circula regulamentar şi în care se aflau 3 oameni. În urma impactului, primul autoturism s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit în câmp. Trupurile celor 4 soţi au fost aruncate din maşină. Femeile şi unul dintre barbaţi au murit pe loc.

“E posibil să fie vorba de oboseală la volan. În urma impactului au rezultat 3 morţi şi patru răniţi”, a declarat Adrian Lile comisar şef SPR Arad. Şoferul vinovat şi pasagerii din cea de a doua maşină au fost  transportaţi la spital cu 4 ambulanţe. Din cauza accidentului,  circulaţia pe DN7, în apropiere de Sâmbăteni, a fost blocată pe un sens, aproximativ o oră.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite