În premieră: Rulare manuală de trabucuri cubaneze în Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Luisa Rodriguez Loina la masa de lucru
Carmen Luisa Rodriguez Loina la masa de lucru

În această seară în urmă cu câteva ore au început „Serile  Trabucurilor Cubaneze”. Reprezentanţii Maduro Cigar Club Arad s-au gândit să organizeze pentru prima dată în municipiu o demonstraţie de măiestrie exotică în rularea manuală a trabucurilor.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes încă de la început.

„Cei care rulează trabucurile cubaneze 100% manual se numesc torcedori. Invitata noastră este torcedoarea Carmen Luisa Rodriguez Loina, care se numără printre cei mai vestiţi torcedori din lume. În această face trabucuri timp de patru ore. Este pentru prima dată când la Arad are loc un asemenea eveniment. ”, spune Basil N. Mureşan, fondatorul Maduro Cigar Club Arad.

Basil N. Mureşan, fondatorul Maduro Cigar Club Arad

Născută în Pinar del Rio, regiunea Vuelta Abajo, acolo unde terenul este cel mai prielnic cultivării celui mai bun tutun cubanez, Carmen Luisa Rodriguez Loina a început să lucreze într-una din fabricile Habanos la doar 22 de ani, după ce a absolvit un curs de torcedora.

În scurt timp, a câştigat experienţă şi a devenit şi degustătoare de trabucuri.

Prima seară a trabucurilor cubaneze se va încheia la ora 23.00 şi are loc la barul Ahmad Tea House (Piaţa Avram Iancu).

Mâine şi joi demontraţia va avea loc de la ora 19.00, la restaurantul Retro (fostul Clubul Presei), iar vineri, 19 noiembrie 2010, de la ora 18.00, la Cafe Boheme, pe Strada Episcopiei.

Cei care participă la aceste demonstraţii au  posibilitatea să cumpere şi trabucuri.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite