În judeţul Arad a fost inaugurată o pistă ce poartă numele Regelui Mihai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele Mihai al României are, în oraşul Chişineu Criş din judeţul Arad o pistă de biciclete care îi poartă numele. Pista de biciclete „Regele Mihai” este prima pistă în adevăratul sens al cuvântului din judeţul Arad. Inaugurarea oficială a pistei a fost făcută, în prezenţa Alteţei Sale Regale Principele Radu.

Bucuroase de această pistă sunt acum şi cele 55 de persoane care au avut norocul să câştige câte o bicicletă, chiar în ziua inaugurării.

Bicicletele, pentru care s-au înscris peste 300 de persoane, au fost oferite în cadrul unei trageri la sorţi efectută chiar de ASR Principele Radu. Pista este lungă de 2 kilometri şi este lată de 2 metri şi este paralelă cu Drumul Naţional 79 Arad-Oradea. Primarul oraşului Chişineu Criş, Gheorghe Burdan, spune că i-a venit ideea realizării acestei piste pentru biciclişti pentru că au fost foarte multe accidente pe DN 79 Arad-Oradea, iar de la darea în folosinţă a pistei nu a mai avut loc niciun accident în care să fie implicat un biciclist. Pista a fost dată în funcţiune mai demult, însă doar acum i-a fost dat numele regal.

Cap de ziar Adevarul Banat

Citeşte ce spune familia regală de această pistă, mâine dimineaţă, în Adevărul de Banat

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite