În doar câteva ore, polițiștii au confiscat aproape o mie de anvelope fără acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anvelopele au fost confiscate
Anvelopele au fost confiscate

Contrabanda cu anvelope pare să fie la mare căutare, mai ales în această perioadă a anului. În doar câteva ore, polițiștii au identificat trei transporturi de anvelope pentru care șoferii nu aveau documente.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat o acţiune împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului Rutier şi în colaborare cu  SIPI Arad pe linia combaterii si prevenirii evaziunii fiscale ocazie cu care au fost oprite şi controlate mai multe mijloace de transport.

“Un microbus condus de G. Marian de 49 ani din Galaţi, în care au fost depistate 371 anvelope auto pentru care acesta nu a prezentat documente de provenienţă. De asemenea, un microbus condus de I. Gheorghe de 42 ani judeţul Prahova în care au fost depistate 268 anvelope auto pentru un număr de 18 anvelope nefiind prezentate documente de provenienţă”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției Arad.

Totodată a mai fost controlat şi un microbus condus de G. Constantin de 32 ani din Vâlcea în care au fost depistate 290 anvelope auto pentru care șoferul  nu avea acte.

“Toţi cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr. 12/1990 cu suma de 1.500 lei fiecare, anvelopele fiind ridicate în vederea confiscării”, a menționat Ovidiu Liber.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite