În ciuda lucrărilor și a vremii, Ștrandul Neptun se va deschide oficial peste patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult așteptatul moment se apropie cu pași repezi. Ziua de 1 Mai va deschide oficial porțile celei mai mari locații de pe Mureș din vestul țării. Ștrandul Neptun se va deschide după programul normal de funcționare, cu toate că încă se mai lucrează la amenajarea lui.

Zeci de muncitori lucrează și la această oră la ultimele retușuri pentru ca prima zi de vară să le aducă arădenilor bucuria sezonului estival. “S-au reparat bazinele care au fost deteriorate, s-au modernizat grupurile sanitare și instalațiile la bazinul de copii.

Lucrările la parcări și la noul sens giratoriu care va fi amplasat la intarea în ștrand de pe Podul Decebal nu sunt încă finalizate”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Arad.

Tarife neschimbate

Un abonament pentru elevi, studenți și pensionari va costa anul acesta tot 130 de lei, în timp ce unul pentru adulți va rămâne la 400 de lei. Reprezentanții Primăriei au mai anunțat că nici biletul de intrare nu își va modifica tariful. În zona de agrement biletul va costa 2,5 lei în timp ce la bazine va fi 7,5 lei.

“Programul de funcționare va fi de asemenea același cu cel de anul trecut. În zona bazinelor de la ora 08.00 la ora 22.00 iar pentru zona teraselor, de luni până joi de la 08.00 la 01.00, în timp ce vineri și sâmbătă Ștrandul se va închide la 05.00 dimineața. Duminică va fi deschis de la 08.00 la 01.00”, a adăugat Corina Drăghici.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite