În așteptarea Moșului, copiii cu dizabilități din Arad au participat la programe artistice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii cu dizabilități îl așteaptă pe Moș Nicolae
Tinerii cu dizabilități îl așteaptă pe Moș Nicolae

Cu ocazia Zilei Internaţionale de solidaritate cu persoanele cu handicap, serbată  anual în data de 3 decembrie, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad a organizat pentru copiii cu dizabilităţi programe artistice şi  concursuri sportive.

Copiii din cadrul  Centrului de Terapie şi Recuperare pentru copii „Ghiocelul” Arad ,  au participat la un concurs de „probe sportive” urmat de un program oferit de voluntarii Asociaţiei „Drept” Arad  şi copiii de la Grădiniţa PP 9 din Arad.

La Centrul de Recuperare şi Reabilitare copii cu Handicap Arad, copiii au susţinut un program artistic, au făcut parada modei şi s-au bucurat de cântecele elevilor de la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad şi au avut parte de un  show al actorilor „Soso” şi „Nuţi”. 

Echipa de volei feminin Lipova a antrenat copiii de la Centrul de Recuperare pentru copii Lipova în activităţi sportive. Copiii de la  Centrul de Plasament  Vărădia de Mureş prin coordonarea personalului din centru şi de la  Şcoala Specială Vărădia de Mureş au susţinut un program de cântece şi poezii.

“Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad mulţumeşte tuturor persoanelor implicate care prin efortul depus  i-au făcut fericiţi pe copiii cu dizabilităţi din centre”, a declarat Angelica Stana, purtător de cuvânt la Direcția Generală pentru Protecția Copilului Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite