În această seară, Oana Șeran organizează o prezentare de modă cu noua ei colecție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Șeran și noua ei colecție
Oana Șeran și noua ei colecție

Cunoscuta designer vestimentar Oana Șeran va fi prezentă în această seară în clubul “Mouche Studio Club” pentru prezentarea celei mai noi colecții.

Tânăra creatoare de modă și-a lansat de curând colecția de rochii de seară “Be Sophisticated”. “Un nou pas spre eleganță. Un titlu pe cât de puternic și îndrăzneț, pe atât de plin de rafinament și sensibilitate.

Creată pentru o femeie cu stil și personalitate, colecția urmărește o linie vestimentară modernă, accentuând atât frumusețea ținutelor cât și conturul siluetelor ce le poartă”, a explicat Oana Șeran. Din tafta și volane sofisticate, colecția a fost sculptată sub forma unor rochii elegante de seară, putând fi purtate de femeia “Be Sophisticated“ la orice eveniment deosebit.

Ținutele îmbină o adevărată mireasmă  de forme, transpuse în volănașe ce pot fi interpretate fie ca forme armonioase ce acordă feminitate, fie ca accente florale precum petalele unor trandafiri.

După ce a fost prezentă la sfârșitul lunii trecute la București, în clubul Princess, Oana Șeran își va expune noua colecție, în această seară, în clubul “Mouche Studio Club”. Toți cei care doresc să vadă cele mai elegante și frumoase rochii de seară sunt așteptați la prezentarea de modă din această seară.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite