În această lună vor fi votate noile tarife de acces la Ştrandul Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali municipali vor avea de votat în această lună, noile tarife de acces la Ştrandul Neptun. În ultimii ani pe ştrand au avut loc numeroase schimbări. Chiar şi în acest moment se lucrează în zona bazinelor pentru ca pe data de 1 mai să fie totul gata.

Dacă un bilet valabil pentru toate zonele ştrandului costa anul trecut 7,5 lei, de la 1 mai, preţul propus este de 10 lei, iar cu reducere va costa 6 lei, în loc de 4,5 lei, cât era anul trecut. 

Abonamentul va fi de 550 de lei, faţă de 400 de lei cât era înainte. La preţ redus va fi 200 de lei, faţă de  100 de lei. Pentru acces în Zona II (zona pentru copii şi vârstnici, în vecinătatea Podului „Decebal”), III (zona cmercială) şi IV (zona căsuţelor), se va plăti 5 lei preţ întreg şi 3,5 lei preţ redus.

Abonamentul pentru accesul în aceste zone va costa 225 de lei, faţă de 150 de lei cât era anul trecut. Pentru pensionari, elevi şi studenţi va fi 100 de lei, faţă de 70 de lei. Pentru zonele III şi IV tarifele vor fi 2,5 lei pentru bilet şi 2 lei pentru biletele vândute cu ocazia unor evenimente speciale.

Închirierea unei cabine va costa 150 de lei, faţă de 60 de lei/sezon. În ceea ce priveşte tichetele de parcare, unul va costa 10 lei, în intervalul orar 8-20. Preţul pentru terenul de fotbal pe nisip va fi închiriat, cu 50 de lei pe oră, iar folosirea toboganului va costa 2 lei/zi.

Până la votare, însă, pe ştrand se execută noi lucrări. În aceste zile încă de lucrează în zona bazinelor. Mai ales la cele pentru copii şi bătrâni.

De asemenea şi bazinul mic din Zona I, va fi adâncit pentru a fi umplut cu apă termală. Totodată, dintr-un capăt în altul al ştrandului a fost săpat un şanţ pentru conductele care vor transporta apa. Dacă în zona bazinelor este mare forfotă, în cea comercială bate vântul. Doar doi, trei comercianţi mai aranjează câte ceva. Pentru ei, ultimii ani au fost destul de grei, deoarece vânzările au fost scăzute.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite