Arad: Sondaj/ Clanul "Împăratului” Uţu Rohozneanu a băgat teroare printre rivali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Sondaj/ Clanul "Împăratului” Uţu Rohozneanu a băgat teroare printre rivali
Arad: Sondaj/ Clanul "Împăratului” Uţu Rohozneanu a băgat teroare printre rivali

Rechizitoriul unde sunt prezentate pe larg faptele comise cu o violenţă ieşită din comun de cei 42 de „locotenenţi” la comanda liderului lor, Uţu Claudiu Rohozneanu, descrie în detaliu bătaia despre care Uţu se disculpa în şedinţele de judecată când încerca să îşi obţină eliberarea provizorie sub control judiciar.

„Clanul lui Rohozneanu le-a aplicat o corecţie pe cinste rivalilor”

O desfăşurare impresionantă de „executanţi” au bătut cu sălbăticie, folosindu-se de arme, cuţite şi bâte tip bass-ball, doi cunoscuţi ai lumii interlope, care au făcut greşeala de a nu se supune ordinelor „Împăratului”.   Răfuiala dintre cele două grupări a avut loc la finele anului trecut. 

Conform convorbirilor şi a declaraţiilor din rechizitoriu, scandalul a început de la nişte ţigări „la negru” pe care Paul Grigorescu le-a furat şi le-a ascuns acasă la „Anghelescu Costică”. Paul a fost contactat telefonic de Doru, unul dintre fraţii Moisă, care, după înjurături şi ameninţări, i-a cerut suma de 20.000 de euro drept „taxă de protecţie”. Se pare că ştia despre „tunul” cu ţigările.

Şuteu a rupt gardurile fugind de rivalii săi

Prima întâlnire între clanurile rivale a avut loc la iniţiativa lui Uţu. Acesta l-a chemat pe Şuteu pe strada Pădurii pentru a lămurii anumite probleme. Uţu fiind foarte şiret, la întâlnire nu a venit singur, ci s-a prezentat cu cinci maşini. Locotenenţii lui erau înarmaţi până-ndinţi, cu bate şi răngi. Şuteu s-a speriat când i-a văzut pe aceştia înarmaţi cu bâte şi răngi, a abandonat maşina şi a fugit. De frica interlopilor, Şuteu a sărit gardul penitenciarului vechi, situat în zona Pieţei Obor, unde a cerut ajutor angajaţilor.
 
Înjunghiaţi cu cuţitele de către “locotenenţii” lui Uţu

La doar câteva ore după incident, Şuteu a fost sunat din nou de Uţu, care i-a cerut să se întâlnească să discute la restaurantul din zona Boul Roşu, întrucât tot ce a fost pe strada Pădurii a fost doar o neînţelegere. Şuteu având încredere în inculpat, a fost de acord, însă l-a chemat cu el şi pe Iosif Stăniş, sau Florin, aşa cum i se spune, despre care ştia că este prieten cu fratele lui Uţu, adică cu Gabriel Rohozneanu.   Din declaraţiile lui Şuteu, acesta a ajuns împreună cu Stăniş, cu Paul şi cu Gabi în parcarea din Boul Roşu, unde au observat că sunt aşteptaţi de  aceleaşi persoane, în frunte cu Uţu şi printre care se afla şi Adrian George Purcariu. În timp ce discutau, Şuteu susţine că Uţu l-a lovit cu capul în faţă, spârgându-i nasul. De altfel, conform declaraţiei sale, acesta l-a văzut pe Belmondo că s-a îndreptat spre el cu un cuţit şi l-a înjunghiat în fesa stângă.

Stăniş a fost înjunghiat de către fraţii Moisă şi Bilu

Fraţii Moisă împreună cu Bilu l-au lovit pe Stăniş  iar apoi toţi trei au tăbărât pe el şi l-au înjunghiat cu cuţitele în zona spatelui. Au reuşit într-un final să fugă, iar ajutaţi de un prieten pe care l-au întâlnit pe Calea Romanilor, au ajuns la spital. Au primit fiecare între 14 şi 16 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.

Zilele viitoare vom reveni cu episodul “Cârtiţa” din clanul interlpolior.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite