Arad: Clanul “Împăratului” Uţu a ameninţat că violează o fetiţă de 9 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Clanul “Împăratului” Uţu a ameninţat că violează o fetiţă de 9 ani
Arad: Clanul “Împăratului” Uţu a ameninţat că violează o fetiţă de 9 ani

Totul a început pe când victima stătea la semafor cu maşina în care se mai aflau soţia şi copilul acestuia. Moisă Darius a apărut lângă autoturism (alături de fratele său Moisă Constantin, Covaci şi Roman Lazăr) cerându-i şoferului să se bată cu el.

CITEŞTE ŞI:

Victima a demarat în trombă cu autoturismul însă locotenenţii lui Uţu l-au urmărit. Conflictul a degenerat când bărbatul a ajuns acasă. Atunci, Moisă Darius avea o bâtă de baseball în mână, în timp ce fratele său ţinea o sabie.

I-au cerut victimei 5.000 de euro

La un moment dat au fost trase focuri de arme de către locotenenţii ''Împăratului''. Între timp, poliţia fusese anunţată despre incident. Totul părea să se fi terminat aici, însă după un timp, oamenii lui Rohozneanu au început să-şi urmărească victima şi să o ameninţe că va ajunge în scaunul cu rotile şi că pe soţia şi fiica acestuia, în vârstă de nouă ani le vor viola, se arată în rechizitoriul DIICOT Arad.

La domiciliul bărbatului au început să-şi facă apariţia Topa, Blemondo, fraţii Moisă, Edy, Purcariu şi Roman Lazăr. Pentru a nu avea probleme cu Uţu, ''copiii'' i-au transmis victimei că trebuie să plătească 5.000 de euro.
 
Sfat de la ''Împărat''
 
După ce victima a depus plângere la poliţie, Moisă Darius şi-a sunat ''Împăratul'' pentru a-l întreba cum să procedeze, aşa cum se arată în rechizitoriu. ''Moisă: Dacă vrea să-şi retragă plângerea nu mai are rost să-i dăm bani. Rohozneanu: Ba da trebuie să-i dai şi la ăsta să te reprezinte că o să ajungi în proces.

Plângerea trebuie să o retragă că n-aţi fost voi ăia. Dacă şi-o retras plângerea n-ai făcut nimic, rămâne fapta. Nu mai are pretenţii civile el, da’ fapta îţi rămâne ce ai făcut-o. Să spună că n-aţi fost voi. Moisă: Purcariu o zis că nu rămâne fapta. Rohozneanu: Rămâne fapta, cum să nu rămână fapta, eu ştiu mai bine ca Purcariu.

Tu te judeci pe faptă, pe ultraj, te dă în judecată procuratura, la, la, la, pe ultraj îţi dă amendă, da’ îţi rămâne fapta, eşti recidivist, poţi să meri la puşcărie, n-aţi fost voi ăia care or fost.'' 
 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite