„Împăratul” Uţu Rohozneanu şi „locotenenţii” lui au fost aduşi din nou în sala de judecată 104

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agitaţie, îngrămădeală, nervi, înjurături şi ameninţări, aceeaşi atmosferă este creată zilnic în sala unde sunt judecaţi cei 14 interlopi din clanul Uţu Rohozneanu.

După aproape două săptămâni de pauză, procesul anului s-a reluat ieri, cu audierea a cinci martori neprotejaţi. În această dimineaţă, alţi doi declaranţi, propuşi de procurorul de caz au fost aduşi în faţa judecătorului.

Prima martoră care a încins spiritele în sala de judecată a fost ex-soţia lui Florin Moldovan, aflat în acest dosar în calitate de parte vătămată. Femeia a povestit despre bătăile în care a fost implicat fostul ei soţ şi despre faptul că a auzit că indivizii care l-au agresat pe Florin Moldovan au fost puşi de către Ioan Vivi Fizidean.

Mai apoi, în faţa judecătorului s-a prezentat martorul Ioan Bibarţu care şi-a retras prima declaraţie dată în timpul anchetei, pe motivul că ea a fost scrisă de către poliţişti. Tot sub jurământ, au fost audiaţi şi martorul Costea împreună cu Marius Covaci. Cel din urmă s-a prezentat ca fiind patronul clubului de noapte „Static”, local despre care se vorbea că ar fi fost în proprietatea lui Uţu Rohozneanu.

Punctul culminant l-a adus al cincelea martor, Marius Mariş a cărui declaraţii l-a înfuriat cumplit pe acuzatul Belmondo care a exclamat: „Porcule! Martorul ştie că mărturia mincinoasă se plăteşte cu închisoare de la 1 la 2 ani?”. În urma acestei reacţii, Belmondo a fost scos pe holul Tribunalului, la cererea judecătorului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite