Arad: „Împăratul“ Uţu se crede nevinovat şi se dă doar prieten cu bătăuşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: „Împăratul“ Uţu se crede nevinovat şi se dă doar prieten cu bătăuşii
Arad: „Împăratul“ Uţu se crede nevinovat şi se dă doar prieten cu bătăuşii

După nenumărate amânări, mult aşteptatul proces, în care sunt judecaţi interlopii Aradului, a început chiar cu mărturia lui Uţu Rohoznean. „Împăratul” a negat în faţa instanţei toate acuzele aduse împotriva lui.

„Eu nu am iniţiat niciun grup infracţional. Majoritatea inculapaţilor sunt prieteni cu mine, însă pe persoanele care sunt judecate în libertate nu le cunosc. Recunosc că le-am dat sfaturi prieteneşti, deoarece sunt tovarăşii mei, dar nu le-am dat ordine sau misiuni. Nici măcar nu eram în localitate la săvârşirea infracţiunilor”, s-a apărat în faţa judecătorului, Uţu Rohoznean.

Şuteu şi-a retras plângerea
Prima zi de proces a mai avut o supriză. Victima Adrian Şuteu şi-a retras plângerea împotriva „împăratului”, neavând vreo pretenţie. La auzul veştii, Uţu a replicat: „Băiat bun, băiat bun...”
Fizidean a fost cel care a pus cireaşa de pe tort la proces. Ioan Vivi Fizidean a început să se contrazică pe el însuşi în declaraţiile date în faţa instanţei. Atmosfera s-a încins în momentul în care Fizidean a început să se tragă de şireturi cu procurorul Ilarie. „Băi Dane, băi, băi, lasă-ne...”, şi-a exprimat inculpatul furia faţă de procuror. Procesul anului se va relua luni, 12 octombrie, la ora 09.00.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite