Iarna grea îi costă de două ori pe arădenii din județ și municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deszăpezirea scoate bani grei de la autorităţi
Deszăpezirea scoate bani grei de la autorităţi

Lapoviţa şi ninsoarea deasă care au căzut fără încetare au scos în cursul nopţii de ieri utilajele de deszăpezire pe drumurile naţionale şi judeţene. Acestea au lucrat fără întrerupere întreaga noapte.


„S-a intervenit pe toate drumurile naţionale şi judeţene pe tot parcursul zilei de ieri şi azi noapte, astfel că nu sunt probleme majore pe niciun drum. E adevărat că se circulă în condiţii de iarnă, în mod special pe drumurile judeţene”, a declarat în această dimineaţă subprefectul Aradului, Radu Stoian.

Costuri mai mari decât cele estimate

Şi în Arad, societatea care are contractul de deszăpezire a scos la muncă utilajele ieri şi azi-noapte, în mod special pentru aruncarea de material antiderapant. „Pe lângă cheltuiala administraţiei, arădenii care şi-au lovit maşinile în craterele din şosele au avut de plătit reparaţii. Consiliul Judeţean a cheltuit deja pentru deszăpezirile din acest an aproape 200.000 de euro. „Sperăm că nu vom depăşi în final sumele alocate, dar asta depinde de vreme”, a declarat Cristian Drăgan, vicepreşedinte  CJ Arad. Acesta a mai adăugat că au fost suplimentate şi cantităţile de materiale antiderapante existente în bazele din judeţ cu  2.500 de metri cubi de nisip şi 250 de tone de sare.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite