Arad: Poligonul ISU transformat în bază de agrement

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Poligonul ISU transformat în bază de agrement
Arad: Poligonul ISU transformat în bază de agrement

Poligonul ISU de pe Calea Bodrogului a fost cedat autorităţilor locale care vor să îl transforme în bază de agrement.

Printr-o decizie a ministerului de profil, poligonul de pregătire al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad a trecut la administraţia locală.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă a declarat că pe terenul pe care l-a estimat la circa 2 hectare, se va amenaja o zonă de agrement.

Edilul şef a mai adăugat că întreaga zonă ce va fi străbătută de autostradă va fi transformată în zonă de agrement pentru arădeni, adăugând că pe aceştia  ”îi aşteaptă o mare surpriză”. De altfel, Planul Urbanistic Zonal aprobat de consilieri prevede tocmai acest tip de destinaţie pentru terenurile din apropierea traseului autostrăzii. 

Chiar dacă în şedinţa în care s-a decis trecerea terenului poligonului la autorităţile locale a fost inclusă pe ordinea de zi şi situaţia Cetăţii Aradului, acest subiect a fost amânat pentru o şedinţă ulterioară, conform spuselor primarului.

”Introducerea Cetăţii în circuitul civil va fi luată totuşi în discuţie la nivelul guvernului, în cel mai scurt timp”,a adăugat Gheorghe Falcă.

 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite