ICIM-ul a început anul cu o victorie în faţa cehoaicelor de la Valosun Brno

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ICIM Univ.Godiş a început anul 2011 în forţă, cu o victorie clară în cadrul grupei B a Ligii Europei Centrale în faţa formaţiei cehe Valosun Brno, scor 88-58. Arădencele erau calificate în Final Four-ul competiţiei încă înaintea meciului de ieri.

Cehoaicele au încercat să ţină pasul cu ritmul impus de arădence, dar primul sfert s-a încheiat cu 24-12, iar la pauză elevele lui Stacey Nolan conduceau cu 43-30.

Scorul a luat proporţii în ultimele două sferturi, astfel că după jumătate de oră era 67-40. Cea mai mare diferenţă s-a consemnat  în ultimul sfert, scor 88-50. Arădencele s-au relaxat pe finalul meciului, iar cehoaicele au forţat pe final, scor final 88-58. „A fost un joc dificil pentru noi chiar dacă au venit doar cu 6 jucătoare. Cred că dacă aveau toate jucătoarele nu era diferenţa asta la final”, a declarat la finalul partidei Stacey Nolan, antrenor ICIM Univ.Godiş

ICIM Arad a obţinut cinci victorii din cinci meciuri în grupa B a Ligii Europei Centrale. “Galben-albastrele” aşteaptă cu nerăbdare turneul final de la Arad, în perioada 12-13 februarie.  Arădencele mai au de disputat ultimul meci din grupă, în 19 ianuarie, în deplasare cu Slovanka, care nu mai contează pentru clasament.

„Aş vrea să felicit publicul pentru atmosfera creată. Echipa din Arad este o echipă foarte puternică şi a fost un meci greu pentru noi. Am venit doar cu 6 jucătoare pentru că avem un program încărcat. Avem chiar şi 3 meciuri pe săptămână, dar avem multe jucătoare accidentate”, a spus după meci Tomas Vesely, antrenor Valosun Brno.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite