ICIM-ul a trecut examenul european al toamnei în faţa Cehiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ICIM-ul a trecut examenul european al toamnei în faţa Cehiei
ICIM-ul a trecut examenul european al toamnei în faţa Cehiei

ICIM Universitatea Goldiş Arad a bifat un nou succes concludent în FIBA Europe Cup. Arădencele au învins categoric echipa din Cehia, Slovanka MB Tabor cu 87-50. Victoria arădencelor e sinonimă în proporţie foarte mare cu accederea în Final Four-ul Ligii Europei Centrale.

Dacă în primele două minute echipele au jucat de la egal, până la sfârşitul primului sfert, scorul a luat proporţii, 29-8. În sfertul doi situaţia s-a mai echilibrat. Arădencele au câştigat sfertul doi cu 17-15, dar diferenţa de scor a ajuns la 23 de puncte. Pauza mare s-a încheiat cu un neverosimil 46-23. Sfertul trei a fost câştigat de fetele conduse de Stacey Nolan cu 19-7 după ce au mărit puţin ritmul jocului. Diferenţa a crescut la 35 de puncte. În ultimul sfert, antrenorul arădencelor a folosit toate jucătoarele de pe banca de rezerve, iar ICIM Universitatea Goldiş Arad a terminat partida în atac. Scor final 87-50.

„Nu am avut la dispoziţie mai multe jucătoare titulare din mai multe motive şi de aceea am jucat şi cu junioare, unele dintre ele născute în 1993. Noi nu suntem chiar o echipă profesionistă. Avem două jucătoare care sunt la serviciu, altele au copii mici, iar două sunt accidentate. În seara asta Aradul a fost mult mai bun ca noi, dar eu îmi felicit echipa”, a declarat după fluierul final al meciului, Jan Devaty, antrenor Slovanka MB Tabor.

ICIM Universitatea Goldiş a pregătit intens şi cu mare atenţie poate cel mai important examen al toamnei. “Nu asta este echipa cu care am crezut că voi juca în această seară. Am vizionat nişte meciuri ale echipei din Cehia şi m-am pregătit pentru o echipă mult mai bună. Eu nu ştiam de problemele lor de lot”, a declarat după meci Stacey Nolan, antrenor ICIM Universitatea Goldiş Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite