GALERIE FOTO I-a dat papucii preşedintelui Băsescu, iar acum protestează împotriva lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Filipaş, cunoscut şi sub numele de Ştefy pantofarul, cel care i-a confecţionat o pereche de pantofi preşedintelui ţării, Traian Băsescu, acum a protestat împotriva lui în Germania.

Acest lucru nu l-a făcut singur, ci alături de doi vietnamezi, cărora le-a povestit cum se trăieşte în România şi care au fost de acord să i se alăture.  Episodul s-a  desfăşurat în faţa Allianz Arena – stadionul pe care Bayern Munchen dispută partidele de pe teren propriu.

„Vroiam să fac acest protest de mult timp, însă abia în această lună am reuşit. Am fost plecat în Germania la rude şi am dorit, ca prin acest protest să atrag atenţia asupra situaţiei din România.  Nicio categorie nu a scăpat neafectată de diferitele măsuri impuse de Traian Băsescu”, spune Ştefan Filipaş.


Ajuns în Germania, Ştefy pantofarul a convins, printre alţii, doi cetăţeni vietnamezi să protesteze alături de el. „Am vorbit în engleză cu cei doi vietnamezi, le-am explicat situaţia grea în care se află România şi au fost de acord să se alăture protestului meu. Din câte mi-au spus, ei se aflau în vizită la acest important obiectiv al oraşului Munchen, anume Allianz Arena”, mai spune Ştefan Filipaş.

image
image
image

Stefy pantofarul a participat şi la protestele antiprezidenţiale şi antiguvernamentale care au avut loc în faţa Primăriei Arad la începutul acestui an.
Arădeanul a confecţionat papucii preşedintelui în luna februarie 2011. Este vorba despre o pereche de pantofi negri, din piele, cu şireturi.

Meşterul pantofar a lucrat o zi întreagă pentru ca papucii preşedintelului Băsescu să fie ca la carte, iar acum a lucrat câteva ore la pancartele pe care le-a dus cu el în Germania.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite