Arad: Hoţii de autoturisme, prostituatele şi dispăruţii de la domiciliu au căzut în plasa poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Hoţii de autoturisme, prostituatele şi dispăruţii de la domiciliu au căzut în plasa poliţiştilor
Arad: Hoţii de autoturisme, prostituatele şi dispăruţii de la domiciliu au căzut în plasa poliţiştilor

Poliţiştii arădeni au depistat, 15 persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni, două autoturisme furate şi cinci urmăriţi general.

"Peste 400 de poliţişti din toate structurile, respectiv ordine publică, investigaţii criminale, investigare fraude, poliţie rutieră, criminalişti au fost mobilizaţi la mai multe razii în municipiu şi judeţ. În cadrul acţiunilor, poliţiştii au descoperit 30 infracţiuni şi  15  de persoane care au participat la săvârşirea acestora. Poliţiştii au prins cinci persoane urmărite, au controlat 194 baruri şi societăţi comerciale", a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Poliţiei Arad.

Au fost conduse la sediul poliţiei 83 de persoane şi au fost aplicate 839 sancţiuni contravenţionale ( 713 la regimul circulaţiei rutiere) în  valoare totală de 161.154 lei.

Agenţii de poliţie au controlat în trafic, 2.176  de autoturisme, au reţinut 27 permise de conducere şi 225 de certificate de înmatriculare. Au fost testaţi în vederea stabilirii alcoolemiei, 265 de conducători auto.

Au fost prinşi şi încarceraţi în Penitenciarul Arad, urmăriţii general: Ioan Crudu de 27 ani din judeţul Iași, care avea de executat 4 ani de închisoare pentru viol şi Traian Necula de 34 de ani din Arad, care are de executat 3 ani închisoare pentru furt.

De asemenea, a mai fost depistaţi, trei urmăriiţi general,  sesizaţi dispăruţi  de la domiciliu: Paula Andreea Luca, de 14 ani din Fântânele, Ancuţa Berar, de 17 ani din Arad şi Mariana Angelica Fuliaş, de 41 de ani din Arad, dispărută de la domiciliu din decembrie anul trecut.
 
Poliţiştii arădeni au depistat două autoturisme sustrase, ambele având montate plăcuţe cu numere de înmatriculare false.

Astfel, a fost identificat în posesia lui Adrian Mihai M., de 28 ani, din Arad, un autoturism marca Jeep Cherokee, cu numere de înmatriculare false, autovehicul figurând sustras din Italia.
Proprietarul Jeep-ului este cercetat pentru tăinuire la furt, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

În posesia lui Valer L., de 39 ani, din Covăsânţ, a fost depistat  un autotuturism Opel Astra, sustras din Timişoara. Autoturismul avea montate plăcuţe de înmatriculare de Italia, documentele de înmatriculare fiind false.

Autoturismul a fost indisponibilizat umând a fi predat proprietarului, iar Valer L. este  cercetat pentru tăinuire la furt şi punere în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat cu numere false.

În cadrul acestei acţiuni au fost depistate  în flagrant, două tinere care întreţineau relaţii sexuale  cu diferiţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani.
Pe numele celor două, Florentina Graţiana M., de 21 ani şi Sânzâiana M., de 22 ani, ambele din Fântânele, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pentru prostituţie.

În urma unei percheziţii domiciliare, poliţiştii au depistat în imobilul aparţinând lui Maria Cristina P., de 34 ani, din satul Neudorf,  un revolver militar.

Arma,  marca PTB 89-69 (SMITH & Wasson), calibru 38, era ascunsă sub haine într-un dulap din dormitor, iar în butoiaşul acestuia se aflau 5 bucăţi cartuşe cal. 38 cu capsa nepercutată şi o cutie cu 41 cartuşe de acelaşi calibru cu capsa nepercutată. 

Deţinătoarei revolverului i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.
   

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite