Arad: Hoţii au furat toată guma din TIR-ul deturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Hoţii au furat toată guma din TIR-ul deturnat
Arad: Hoţii au furat toată guma din TIR-ul deturnat

Poliţiştii arădeni au găsit astăzi, pe DN 7, fără marfă, autotrenul care a fost furat ieri. După mai multe ore de căutări, autotrenul dispărut fără urmă în cursul zilei de ieri a fost găsit pe Drumul Naţional 7, însă fără încărcătură.

CITIŢI ŞI:

Arad: UPDATE TIR-ul polonez plin cu gumă de mestecat a fost găsit...gol

Arad: UPDATE Şoferul polonez spune că a fost răpit de doi dintre cei trei hoţi, cu o dubiţă albă

Trei hoţi i-au pus pe jar preţ de câteva ore pe poliţiştii arădeni împreună cu cei bihoreni, după ce dispărut cu un TIR încărcat cu 10 tone de gumă de mestecat. Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, a declarat, în această dimineaţă, pentru „Adevărul de Seară” Arad că autotrenul a fost găsit în apropierea localităţii Păuliş, pe DN 7.
„TIR-ul a fost găsit în cursul serii de ieri, gol, fără marfă. Cheile de la maşină erau aşezate pe bord. Poliţiştii au făcut cercetările de la faţa locului, iar ancheta este în desfăşurare. Aşteptăm să-i prindem şi pe cei trei suspecţi”, a declarat Camelia Tuduce. Anchetatorilor le-a fost foarte greu să discute cu şoferul polonez şi asta deoarece bărbatul nu ştia nicio limbă străină.

Şoferul polonez susţine că a fost răpit
Conform poliţiştilor, şoferul TIR-ului furat, Eduard Popielewski, de 57 de ani, susţine că cei trei hoţi au intrat la el în cabină şi au pornit automarfarul spre o direcţie necunoscută. După ce au parcurs câţiva kilometri, aceştia au oprit, iar doi dintre hoţi l-au dat jos pe şoferul polonez, l-au urcat într-o dubiţă albă şi au plecat din nou la drum. În acelaşi timp, cel de-al treilea hoţ a plecat cu TIR-ul, fără ca polonezul să ştie în ce direcţie.
Popielewski le-a povestit anchetatorilor că cei doi hoţi l-au abandonat după câţiva kilometri, în apropierea localităţii Şimand. Speriat, bărbatul a ajuns la postul de poliţie al localităţii unde a încercat să le povestească oamenilor legii neplăcuta întâmplare. Poliţiştii sunt încă pe urmele celor trei hoţi.
Şoferul polonez se află încă în Arad, iar în cursul acestei zile va mai fi audiat de către oamenii legii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite