Hackerul „Micul Fum” va fi judecat în libertate. El nu are voie să părăsească țara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hackerul „Micul Fum”, pe numele real Marcel Lehel Lazăr s-a întors acasă în Arad, dar nu are voie să părăsească ţara. Bărbatul, care are 40 de ani, este cel care a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi politicieni.

Conform unor surse judiciare, procurorii DIICOT au finalizat ancheta în acest caz şi se pregăteau să-l trimită în judecată, însă, au aşteptat ca una dintre vedete și anume, Bianca Drăguşanu să depună plângere împotriva lui.

Marcel Lehel Lazăr este acuzat de procurorii DIICOT de săvârşirea a şapte infracţiuni de acces fără drept la sisteme informatice, prin încălcarea măsurilor de securitate şi în scopul obţinerii de date infromatice, şapte infracţiuni de modificare fără drept de date informatice şi restricţionarea accesului la aceste date, şapte infracţiuni de transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic şi şase infracţiuni de violare a secretului corespondenţei.

Acesta a fost reținut pe data de 19 august. El locuieşte de ceva timp în satul Sâmbăteni, comuna Păuliş din judeţul Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite