Hackerul „Micul Fum“ care a spart mailurile mai multor vedete este din Arad. El a fost prins în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 În această dimineaţă, în localitatea Păuliş din judeţul Arad au avut loc deschinderi pentru prinderea hackerul vedetelor, supranumit „Micul Fum”. Este vorba despre Lehel Marcel Lazăr, de 40 de ani. El a fost prins în urma unei acțiunii a Direcției de Combatere a Crimei Organizate București.

Acesta a fost monitorizat mai multe zile, iar la domiciliul lui au fost găsite mai multe obiecte care au fost ridicate de procurori şi despre care oamenii legii presupun că ar avea legătură cu faptele sale. 

„Micul Fum” a devenit celebru după ce, la jumătatea lunii trecute, a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi a făcut publice discuţiile private ale acestora.

Lehel Marcel Lazăr urmează să fie adus la Bucureşti pentru audieri. Hacker-ul a păcălit nume grele ale televiziunii din Pache Protopopescu precum Corina Caragea, Roxana Ciuhulescu şi Dragoş Moştenescu, dar şi alte vedete.

Aceştia au ajuns să-şi piardă pozele private, unele foarte fierbinţi, hackerul ameninţând că a publicat în primă fază pe contul lui de facebook doar un episod dintr-un serial.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite