Arad: Fly și trupa Habar din Arad vor susține un concert umanitar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Fly și trupa Habar din Arad vor susține un concert umanitar
Arad: Fly și trupa Habar din Arad vor susține un concert umanitar

Vineri, 21 august, trupa Habar condusă de Fly, va susţine un concert  umanitar, ai căror beneficiari vor fi elevii de la Şcoala Generală nr. 3 de pe strada Oituz din municipiu.

Concertul este susţinut în cadrul proiectului “Şantier de solidaritate internaţională - Împreună putem oferi tuturor un loc de joacă” alături de Asociaţia “Ateliere fără frontire în România”. La acest  proicet  participă, pe lângă elevii Școlii Generale nr. 3, persoane private de libertate din Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Arad.


Finalitatea proiectului va consta în realizarea şi echiparea unor spaţii care vor contribui la îmbunătăţirea condiţiilor educativ - formative ale persoanelor private de libertate, respectiv construirea unui teren de baschet în incinta penitenciarului dar şi dotarea atât a şcolii cât şi a elevilor cu echipamente informatice şi nu în ultimul rând a echipamentelor sportive.
 
Trupa s-a format la începutul anului 2007, ca o transformare a formației arădene B.Ton.  Habar numită la început HUB - AR , și-a propus încă din primele luni de activitate o ascensiune pe scara ierarhică a scenei naţionale, şi internationale, promovând un stil muzical pozitiv, dedicat tinerei generaţii şi nu numai.

Arădenii îi vor putea sculta în concerte la Zilele Aradului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite