Grupul Şcolar Industrial CFR îşi menţine titlul de Şcoală Europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul Şcolar Industrial Transporturi Căi Ferate Arad a obţinut o nouă diplomă de „Şcoală Europeană”. Acesta își va schimba numele de anul viitor. Selecția a fost făcută din mai multe instituții de învățământ.

„În anul 2009, şcoala noastră a obţinut titlul de «Şcoală Europeană», iar recent, insti-tuţia noastră a primit din nou acest titlu conferit în urma unui concurs organizat de Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului   şi Sportului. În urma unei selecţii riguroase, Comisia Naţională acreditată cu evaluarea în acest sens, a făcut o selecţie din 110 unităţi de învăţământ, conferind certificatul doar pentru 61 şcoli. În acest clasament, şcoala noastră ocupă un onorant loc 12, cu un punctaj foarte bun”, se arată într-un comunicat de presă al şcolii.

Certificatul de „Şcoală Europeană” se acordă pentru o perioadă de trei ani. Competiţia în urma căreia a fost acordat acest titlu a constat în evaluarea calităţii şi coerenţei managementului şcolii, reflectate în documentele manageriale, precum şi a impactului pe care activităţile de­rulate în cadrul proiectelor europene l-au avut asupra culturii organizaţionale a şcolii.

„Certificarea şcolii cu titlul de «Şcoală Europeană», ne conferă recunoaştere şi prestigiu în cadrul comunităţii educaţionale, iar eforturile pe care le facem  pentru menţinerea titlului obţinut, determină un interes tot mai crescut pentru dezvoltarea de noi și noi proiecte. Titlul de «Şcoală europeană» este o mândrie pentru noi, este rezultatul muncii noastre de zi cu zi, participând la proiecte comune cu ţări europene şi făcând programe comunitare. Performanţele obţi­nute în acest timp au dus la promovarea imaginii instituţiei noastre şi, implicit, la obţinerea acestui certificat care onorează atât corpul profesoral, cât şi generaţiile de elevii. Din anul şcolar 2012-2013, ne vom numi Liceu Tehnologic de Electronică şi Automatizări «Caius Iacob»”, se mai arată în comunicat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite