Gropile din municipiu dau în continuare bătăi de cap șoferilor de taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gropile din municipiu
Gropile din municipiu

Străzile din cartierul Funcționarilor nu au mai fost asfaltate de ani de zile, drept urmare sunt pline de gropi. Taximetriștii spun că cea mai recentă și adâncă groapă din oraș a apărut pe strada Mătăsari și le este tot mai greu să o ocolească.

Gropile, tot mai multe la număr continuă să le facă zile amare șoferilor de taxi care după ce că abia își fac niște bani, la sfârșit de lună sunt nevoiți să-i investească în autoturisme. Cea mai recentă și adâncă groapă, după părera șoferilor este cea de pe strada Mătăsari, colț cu Calea Victoriei. Ocupă aproape o bandă de mers, iar cei care ajung aici cu mașinile abia o pot ocoli.

“Este cumplit de ce avem parte în orașul acesta. Străzi pline de gropi și denivelări. Nu cred că avem o stradă unde să pot spune că merg liniștit în treapta a patra de viteză. Groapa de pe strada Mătăsari e de curând ieșită la suprafață și ne cam dă bătăti de cap”, e de părere Petru Panda, taximestrist de aproape 10 ani de zile.

Groapă mare cât o bandă

Cum a dat puțin căldura iar zăpada s-a topit, au și ieșit la iveală cele mai urâte gropi din oraș. Marea nemulțumire a arădenilor este faptul că acestea încurcă circulația mai ales că își duc veacul pe străzi principale și aglomerate la orele de vârf.

“Groapa de pe strada Mătăsari ocupă aproape o bandă. Noroc totuși că circulația se desfășoară într-un singur sens, că altfel nu văd cum am fi putut ocoli două autoturisme o groapă atât de mare”, e de părere un alt șofer, Claudiu Mihnea.

Reprezentanții primăriei spun că au întrerupt lucrările de asfaltare din cauza temperaturile mici care s-au înregistrat în ultimele zile, însă în perioada următoarele toate străzile cu probleme din municipiu vor intra în atenția lor. “O să asfaltăm toate porțiunile unde sunt probleme”, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt în cadrul Primărieie Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite