Grav accident pe centură. Trei persoane au ajuns de urgență la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașina victimelor a fost serios avariată
Mașina victimelor a fost serios avariată

O clipă de neatenţie din partea unui şofer a fost suficientă pentru ca un accident rutier să aibă loc pe şoseaua de centură a Aradului. Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie care se întorceau de la muncă din străinătate au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a plonjat într-un şanţ adânc de pe marginea drumului.

Din spusele martorilor, se pare că șoferul unui TIR înmatriculat în Argeș și care se îndrepta dinspre Nădlac spre Deva, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa. Astfel că, în momentul în care șoferul autoturismului a apăsat pedala de frână, TIR- care era în spate l-a lovit în plin şi l-a aruncat într-un şanţ adânc de doi metri. În plus, TIR-ul a mai acroşat un autoturism care circula din sens opus, în dorinţa de a evita accidentul.

Echipajul SMURD şi încă o ambulanţă au fost mobilizate imediat la locul accidentului. Medicii au acordat primul ajutor răniţilor iar apoi i-au transportat la spital pentru investigaţii amănunţite. La fața locului au ajuns imediat și polițiștii care au demarat o anchetă.

“Polițiștii arădeni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite