Arad: Actorul Florin Piersic a ținut un moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Dinică în cadrul spectacolului de la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CITIŢI ŞI: Brăila:Tinerii de la Penitenciarul Tichileşti au expus măşti tradiţionale Spectacolul “Străini în noapte”, în care Florin Piersic și Emilia Popescu joacă în rolul

CITIŢI ŞI:

Brăila:Tinerii de la Penitenciarul Tichileşti au expus măşti tradiţionale

Spectacolul “Străini în noapte”, în care Florin Piersic și Emilia Popescu joacă în rolul principal, a început aseară cu un moment de reculegere, la Teatrul Ioan Slavici din Arad.

Actorul Florin Piersic a ținut să-I ridice pe toți spectatorii în picioare, preț de câteva minute pentur un moment de reculegere în memoria lui Gheorghe Dinică. “Vreau să-i închinăm lui Dinică, în memoria lui, acest spectacol, tocmai în oraşul Arad, şi pentru asta vă rugăm, şi Emilia, şi eu, şi toţi cei care sunt acum împreună cu noi la Arad, să vă ridicaţi şi să ţinem un moment de reculegere pentru Gheorghe Dinică", sunt cuvintele actorului.


Gheorghe Dinică, unul dintre cei mai mari actori români, a murit, marţi, 10 noiembrie, la ora 13:00, în urma unui stop cardiac sub ventilaţie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite