GALERIE FOTO Votează Aradul în competiţia adevarul.ro „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de Crăciun din fața Primăriei Arad
Târgul de Crăciun din fața Primăriei Arad

Aradul a intrat în competiţia lansată de adevarul.ro. În curând va fi desemnat „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători“, iar dacă vreţi ca oraşul nostru să câştige acest titlu nu trebuie decât să-l votaţi.

Adevărul.ro caută „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători“. Aradul concurează pentru acest titlu cu alte peste 30 de oraşe din România. Dacă vă doriţi ca oraşul nostru să ocupe un loc fruntaş în topul celor mai frumoase oraşe din ţară, trebuie să susţineţi  Aradul.

Ca și în anii precedenți, orașul Arad este îmbrăcat în straie de sărbătoare . Autoritățile noastre s-au pregătit cum se cuvine pentru ca arădenii să simtă magia sărbătorilor de iarnă.  Iluminat de sărbătoare atât în centrul oraşului, cât şi pe principalele străzi din cartiere, Târgul de Crăciun amplasat în faţa Primăriei, patinoarul dar şi prima stradă pietonală din municipiu decorată festiv, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de Primăria Arad pentru Sărbătorile de Iarnă din acest an.

Click aici pentru Galerie Foto:



Târgul de Crăciun a debutat pe platoul din fața Palatului Administrativ încă de la sfârșitul lunii noiembrie. O ofertă generoasă ce cuprinde cadouri, mâncăruri tradiţionale, blănuri, dulciuri și băuturi specifice sezonului va fi prezentată până după Anul Nou de comercianții care au închiriat cele 30 de căsuțe. Programul după care Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic, până după trecerea în noul an, începe dimineața la orele zece și se încheie la orele 23.00.

Bradul din fața Consiliului Județean Arad

Colinde și brad de 20 de metri în fața Primăriei

În acest an, bradul de Crăciun amplasat în faţa Palatului Administrativ a fost adus din judeţul Alba, din munţii Apuseni, are 20 de metri înălţime şi a fost împodobit cu 10.000 de beculeţe colorate, flash-uri, globuri şi beteală. Pe tot parcursul zilei, în centrul orașului răsună colindele tradiționale românești.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite