FOTO Sute de arădeni au așteptat ore întregi în frig după ce un tramvai a rămas fără curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomerație în tramvaie
Aglomerație în tramvaie

Au stat aproape două ore la minus cinci grade Celsius, au întârziat la serviciu și au schimbat pe puțin trei mijloace de transport în comun. La așa ceva au fost supuși sute de oameni în această dimineață.

Tramvaiul din Mândruloc a dat peste cap întreg traficul, după ce a rămas fără curent. “Nu s-a mai întâmplat așa ceva de ani de zile. De la ora 5 dimineața așteptăm în frig, suntem deja degerați.

Tramvaiul nu a avut curent, apoi autobuzul abia ne-a adus până în Micălaca, la Calul Bălan, era să se răstoarne cu noi. Am schimbat deja trei tramvaie, pentru că trebuie să ajung în Gai la serviciu. Unde să mai zic că și am întârziat”, a spus Maria Valerian, una dintre călătoarele nemulțumite.

Din cauza blocajului, toate tramvaiele de pe traseul Micălaca – Podgoria au fost date peste cap. Nu s-a mai respectat programul, iar cele care au ajuns în stații, au fost pline ochi de călători.

“Vedeți și dumneavoastră că abia urcăm în tramvai, dar nu avem ce face. O adevărată aventură a fost în această dimineață drumul spre serviciu”, a adăugat Constantin Vancea, un alt călător.

Tramvaie blocate

Click pe poză pentru GALERIE FOTO

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite