GALERIE FOTO Cel mai lung mărţişor din lume, apreciat şi de consulul general al României în Arizona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai lung mărţişor din lume confecţionat de Adrian Haiduc şi Mirela Harris este admirat de mii de persoane dornice să fie prezente la toate evenimentele importante organizate pentru comunitatea de români din Arizona.

Ultimul de acest gen a avut loc zilele trecute, la biserica din Glendale Sf. Ioan Botezătorul. Spre surprinderea tuturor, la eveniment a fost prezentă şi Ileana Orlich, honorary consul general of România in Arizona. 

Doamna consul a ţinut să-şi exprime mulţumirea faţă de marea realizare a celor doi români şi a mărturisit că este mândră şi onorată în acelaşi timp să poate împărtăşi alături de cei doi, marele record.

“Acest mărţişor a fost creat de noi românii pentru americani. Prezenţa doamnei consul la acest eveniment cultural a fost o onoare pentru noi. Păcat că în România nimeni nu prea dă doi bani pe noi. Mi s-a confirmat din nou faptul ca mai degrabă eşti apreciat pe plan extern decât la tine în ţară. Consider că mărţişorul a fost pecetluit cu sigiliul cultural românesc prin prezenţa doamnei Orlich la eveniment”, a declarat Adrian Haiduc, designer de bijuterii.

Blonda lui Haiduc mai atrăgătoare ca niciodată

Dacă la evenimentul la care surorile Bambi au purtat cel mai lung mărţişor din lume, frumoasa blondă a lui Haiduc, Alexandra a lipsit, la ultima întâlnire mondenă, blonda a fost mai atrăgătoare ca niciodată.

Alexandra a purtat cu mândrie cel mai lung mărţişor confecţionat de către Adrian Haiduc şi Mirela Harris. “Nu am avut ocazia în viaţa mea să văd un aşa mărţişor. Este cu adevărat spectaculos. Foarte frumos şi cred că Adrian Haiduc a muncit la el zile întregi”, a spus Angela Ţărmure, o româncă prezentă la evenimentul din Arizona.

image

Click pe poză pentru GALERIE FOTO

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite