GALERIE FOTO: Locuitorii din Cărand și Archiș au scăpat de drumurile ocolitoare care îi ducea la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inaugurare drum Nermiș-Cărand
Inaugurare drum Nermiș-Cărand

Locuitorii din comunele arădene Cărand și Archiș care lucrează la Sebiș vor ajunge mai repede la serviciu, deoarece a fost reabilitat un drum care permite acest lucru.

Este vorba despre drumul județean DJ 793A Nermiș-Cărand, în lungime de 2,35 kilometri, care a fost inaugurat, astăzi, de către autoritățile din zonă și reprezentanții Consiliului Județean Arad.

Din partea Consiliului Județean la inaugurare a participat vicepreședintele Eusebiu Pistru și consilierul, Adrian Țolea. Panglica a fost tăiată, abia după ce preoții au ținut slujba de sfințire a noului drum. Lucrările de modernizare a acestui tronson au fost licitate anul trecut și demarate tot atunci. Modernizarea drumului dintre Nermiș și Cărand s-a făcut din bugetul administrației județene. Acest tronson asigură legătura către orașul Sebis, din localitățile Hășmaș și Archiș, astfel nemaifiind necesară trecerea prin comuna Beliu.

Click pe poză pentru Galerie Foto!

Inaugurare drum Nermiș-Cărand Inaugurare drum Nermiș-Cărand Inaugurare drum Cărand

„Este un drum foarte important pentru locuitorii din această zonă. Acesta are lungimea de 2,3 kilometri și a costat peste un milion de lei. Toată această investiție s-a făcut din banii Consiliului Județean Arad. Este un drum care o să îi ajute pe locuitorii din zonă, care lucrează în orașul Sebis să ajungă într-un timp mai scurt și pe o distanță mai scurtă”, spune Eusebiu Pistru, vicepreședintele Consiliului Județean Arad. Și primarul comunei Cărand, Pavel Cialma spune că drumul va ajuta foarte mult locuitorii din zonă.

„Începute anul trecut, lucrările au fost finalizate în acest an. Acest tronson era singurul din DJ 793A nereabilitat. Drumul îi va ajuta foarte mult pe locuitorii din Cărand și Archis. Se circulă mult. Mulți cetățeni din comuna Archiș lucrează la Sebiș. Astfel s-a redus distanța de la 20 de kilometri la 9 kilometri”, spune primarul.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite