GALERIE FOTO: Debutul „Căsoaia Music Fest”, o reușită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căsoaia Music Fest
Căsoaia Music Fest

Locuitorii județului Arad au participat sâmbătă la prima ediție a evenimentului intitulat „«Căsoaia Music Fest»”. Evenimnetul a fost organizat de către Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad.

Evenimentul a avut ca scop dezvoltarea unei mișcări culturale în zonă, prin stimularea tineretului, a publicului larg de a participa la acest tip de manifestări pentru a interacționa şi pentru a împărtăși pasiunea pentru cultura muzicii rock și nu numai.

Organizatorii spun că a fost aleasă această locație întrucât zona atrage prin pitorescul peisajelor și frumusetea locurilor, dar și pentru că iubitorii acestui gen de muzică pot beneficia de cazare în cadrul Taberei de tineret de la Căsoaia.

Click pe poză pentru Galerie Foto!

Căsoaia Music Fest Căsoaia Music Fest Căsoaia Music Fest

„«Căsoaia Music Fest»” a fost la prima sa ediție în formă actuală, însă se dorește consolidarea acestui nume pe plan județean pentru a completa seria evenimentelor de acest gen.  Dacă anul acesta a predominat genul muzical rock, în anii ce vor urma vom încerca să acoperim și sectorul muzicii folk, al muzicii ușoare sau instrumentale. DJ dance, muzică electronică, etc”, spun reprezentanții Centrului Cultural Județean Arad. Printre participanții la eveniment s-au aflat și politicieni.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite