Arad: UPDATE / GALERIE FOTO / Bărbatul care şi-a găsit vila vandalizată de unguri nu a dormit toată noaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri arădean, Marin Crişan a povestit în această dimineaţă că nu a reuşit să închidă un ochi toată noaptea de frica extremiştilor maghiari.

Cu toate că bărbatul împreună cu familia lui obişnuia să îşi petreacă doar sfârşiturile de săptămână în vila din Batania, acesta spune că nu va părăsi nici astăzi casa.

Poliţia maghiară i-a păzit casa sâmbătă noaptea

De vineri, 23 octombrie de când un grup de extremişti maghiari i-au spart geamul de la casă şi i-au lăsat în cutia poştală un billet de ameninţare, Marin Crişan nu a mai ieşit din locuinţă. Bărbatul a spus că în noaptea de sâmbătă spre duminică mai mulţi poliţişti maghiari au patrulat prin faţa vilei. Cu toate acestea, arădeanul nu a avut curaj să mai stea în camera unde extremiştii i-au spart geamul  cu o cărămidă.

“Abia am dormit şi sâmbătă spre duminică dar şi azi noapte. Nu am stat în camera de la stradă de teamă ca nu cumva să revină maghiarii cu alte gânduri necurate. Azi, îl voi duce pe copil la şcoală în Arad şi voi reveni în Batania. Nu le fac pe plac maghiarilor să părăsesc această casă”, a declarat în această dimineaţă arădeanul Marin Crişan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite