Arad: PORTRET / GALERIE FOTO/ Ioana Dumusluan le înfrumuseţează pe arădence

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: PORTRET / GALERIE FOTO/ Ioana Dumusluan le înfrumuseţează pe arădence
Arad: PORTRET / GALERIE FOTO/ Ioana Dumusluan le înfrumuseţează pe arădence

Pasionată de coafuri şi tunsori sofisticate, tânăra se mândreşte cu faptul că profesează în domeniu de 12 ani, perioadă în care a aranjat mii de fete.

Tânăra ne-a mărturisit că îi place să fie în pas cu moda indiferent că vine vorba de coafuri sau haine. Ioanei i-a plăcut încă de când era mică să stea în faţa oglinzii, să se îmbrace cu hainele mamei sale şi să îşi aranjeze singură părul. A ştiut încă de atunci că meseria ei va fi strâns legată de pasiunea pe care o avea pentru tunsori. Părinţii au fost cei care au încurajat-o să se înscrie la cursurile de coafeză.

„Îmi aduc aminte că mama îmi spunea tot timpul că am mână pentru o coafeză profesionistă. Mă punea încă din anii liceului să-i tund pe toţi membrii familiei. Îmi plăcea să le aranjez şi pe colegele mele, care erau foarte încântate de coafurile pe care le realizam”, povesteşte Ioana.

Surprize pentru sute de mirese

La început Ioana realiza doar cocuri şi coafuri de ocazie. Abia mai apoi s-a apucat şi de tuns. În timpul liceul s-a înscris la cursurile de coafeză, după care s-a angajat într-un salon de înfrumuseţare din Arad. Ioana profesează de 12 ani. În toată această perioadă, tânăra spune că i-au trecut prin mâini toate categoriile de femei. „Am realizat multe tunsori moderne, freze sofisticate şi coafuri elegante. Am la activ sute de mirese. Îmi place foarte mult ceea ce fac şi cred că această meserie mi se potriveşte de minune”, a mărturisit coafeza.

Ioana mai spune că pentru acest job e nevoie de foarte multă răbdare. Sunt unele cliente care îi cer diferite frizuri inspirate de la marile vedete de televiziune şi de peste hotare. „Am avut la un moment dat o clientă care mi-a venit cu o revistă din America şi vroia să o tund ca şi pe Julia Roberts. A venit cu o fotografie făcută la unul din evenimentele la care a fost prezentă vedeta”, spune Ioana.

Tânăra coafeză a spus că îi place să fie permanent conectată la ultimele noutăţi din lumea frumuseţii. Pentru acest lucru ea îşi cumpără toate revistele de coafuri care apar în România şi studiază tendinţele în materie de modă de pe internet.

Talent recunoscut cu diplome

„Am participat anul trecut la mai multe concursuri de coafuri unde am câştigat un set complet util pentru tuns şi multe diplome. Unul dintre conscursuri s-a desfăşurat în Ungraia”, a mărturisit Ioana Dumusluan.

În materie de tunsori, Ioana spune că toamna aceasta sunt în trend tunsorile foarte scurte însă bobul şi părul foarte lung rămân încă pe lista preferinţelor. Ioana a mai spus că se poartă în această toamnă brunetul şi culoarea abanosului.

Întrebări şi răspunsuri

Ce fel de coafuri caută tinerele din Arad?

În ultimul an de zile a fost o adevărată nebunie coafura bob. Toate tinerele veneau să le tund bob cu breton. La fel de căutate sunt şi tunsorile în trepte sau cele gen „emo”.

Saloanele de înfrumuseţare sunt afectate de criză?
Dacă până nu demult clientele mele veneau la tuns şi de trei ori pe lună, de când cu criza vizitele lor s-au redus la o dată pe lună. Depinde de fiecare clientă în parte. În această perioadă am din nou foarte multe mirese sau doamne care merg la diferite evenimente şi vor coafuri elegante.

ce-i place
Să se aranjeze tot timpul, să meargă la cumpărături, să citească, să călătorească şi să-şi vadă clientele mulţumite de munca ei. Tânăra coafeză a mai mărturisit că îi plac florile foarte mult şi să facă rebus.
ce nu-i place
Nu-i plac formaţiile rock. Nu suportă să fie minţită, cu atât mai mult cu cât ea este o fire foarte sinceră. „Nu îmi plac oamenii care mă mint în faţă. Eu obişnuiesc să spun lucrurilor pe nume”, a încheiat coafeza.

Profil
Născută - 29.11.1976, Arad
Familie - Căsătorită, 1 copil
Studii - Liceul şi studii în domeniul hair-styling-ului
Carieră - Stilistă de 12 ani

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite