Arad: GALERIE FOTO / Victoria lui Cătălin Moroşanu în faţa gigantului Mighty Mo a fost huiduită de public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După meciul cu Mighty Mo, Cătălin Moroşanu va avea în faţă un alt adversar de renume
După meciul cu Mighty Mo, Cătălin Moroşanu va avea în faţă un alt adversar de renume

Sala Sporturilor din Arad a găzduit sâmbătă noaptea aproape 3.000 de oameni, dorinici să urmărească un spectacol pe cinste. Galei Collizion World Grand Prix  de la Arad a fost cel mai mare eveniment desfăşurat în ultimii şase ani de către Local Kombat.

„Vă iubesc pe toţi”

Cătălin Moroşanu a luptat eroic în faţa legendarului Mighty Mo, dar cu toate acestea, publicul nu a fost mulţumit de meci. După cele trei reprize, arbitrii nu au putut lua o decizie finală aşa că  a urmat un un extra-round, în urma căruia Cătălin Moroşanu a ieşit învingător.

A fost un meci încărcat, cu momente extraordinare în care „Moartea din Carpaţi” a reuşit să-şi bifeze o victorie importantă din cariera sa. „Vă iubesc pe toţi” a strigat ls finalul meciului Cătălin Moroşanu către fanii din Sala Sporturilor, în ciuda huiduielilor.

Toţi cei patru luptători români au învins

Uriaşul Alexandru Lungu a avut nevoie doar de câteva minute pentru a-l trânti la podea pe americanul Smith Justice, învingător ieşind luptărorul român.

O altă victorie a fost cea a lui Raul Cătinaş care l-a învins la puncte, după trei reprize spectaculoase pe Dzevad Potuark. Mihăiţă Golescu a câştigat şi el la puncte, în faţa lui Petr Vondracek.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite