Arad: GALERIE FOTO / Daniel Lăcătuş practică street dance de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: GALERIE FOTO / Daniel Lăcătuş practică street dance de doi ani
Arad: GALERIE FOTO / Daniel Lăcătuş practică street dance de doi ani

Dansa singur prin cameră, iar mai apoi în faţa colegilor din generală. Tânărul face parte în prezent din cea mai tare trupă de street dance din Arad.

Profil

Născut. 15.03.1990, Arad
Studii. Grupul Şcolar „Spiru Haret“ Arad
Familie. Necăsătorit

Dacă în anii copilăriei îi plăcea să danseze în faţa oglinzii şi prin camerele apartamentului, astăzi, Daniel şi-a îndeplinit visul cel mare: face parte dintr-o trupă de street dance şi îşi încântă publicul cu cei mai profesionişti paşi de dans.
Tânărul spune că a îmbrăţişat această pasiune pentru că este vorba de un dans mai special decât cu ce sunt obişnuiţi românii. Pentru Daniel, street dance înseamnă dans de cartier, acolo unde a crescut şi el. „Ador ceea ce fac, pentru că am crescut în cartier alături de mulţi prieteni. Mi-a plăcut de mic dansul, de aceea am hotărât, în urmă cu doi ani, să mă alătur trupei de street dance, manageriată de prietenul meu Niggar. Trupa noastră de dans este a doua mea familie“, a explicat tânărul Daniel.

A doua familie

De doi ani, Daniel evoluează în trupa UpGrade din Arad. Împreună au participat la nenumărate petreceri şi baluri. Concursurile nu au fost foarte multe, însă de fiecare dată componenţii, împreună cu Daniel, au ieşit pe un loc demn de apreciat.

„Cu dansul pot spune că am început de jos. Cu timpul însă am ajuns să fac lucruri la care nici nu visam vreodată. Mă bucur foarte mult că am avut şansa să-l cunosc pe Niggar, managerul nostru de trupă, şi că în prezent particip alături de ei la toate evenimentele la care suntem invitaţi”, a mărturisit arădeanul. Pentru Daniel, trupa de dans UpGrade este a doua familie. Tânărul spune că îşi petrece mai tot timpul alături de colegii lui, fie că sunt la repetiţii, la concurs, la vreun bal sau chiar în timpul liber. „Cele mai frumoase momente sunt acelea când ieşim după un spectacol la vreo discotecă sau a doua zi la un grătar. Nu cred că aş vrea să facă vreodată altceva, în afară de dans“, a continuat Daniel Lăcătuş.

Certuri copilăreşti

Ca în orice colectiv, Daniel recunoaşte că a avut parte şi de mici conflicte când unul dintre colegii de trupă nu era de acord cu ceilalţi, sau invers. De fiecare dată, însă, a învăţat să treacă uşor cu vederea şi să scoată partea frumoasă a lucrurilor. Daniel a mai spus că a ales street dance-ul pentru că este un dans mai special la care e nevoie de mai mult talent, răbdare şi foarte multă repetiţie.

„În liceu am participat şi la Balul Bobocilor şi am avut ocazia să dansez mult mai multe stiluri, dar street dance-ul cred că mă caracterizează cel mai bine. Dansăm individual şi e ceva mult mai mult decât un dans oarecare. Cred că nu oricine s-ar descurca pe street dance“, a încheiat Daniel.

Intrebări şi răspunsuri

Cum  caracterizezi tu street-dance-ul?
Un dans de cartier, libertin, care îmi dă voie să mă exprim aşa cum sunt eu în realitate. Mi-a plăcut de mic viaţa de cartier, de aceea ador acest dans.

Ce calităţi trebuie să aibă un bun dansator de street dance?
Să fie talentat, să aibă răbdare, să vină la repetiţii regulat şi să fie serios. Numai prin multă muncă poate excela.

Ce-i place

Daniel Lăcătuş a mărturisit că îi plac persoanele curajoase, omenia şi sinceritatea. „Îmi place să mi se spună în faţă ce e de spus. Cât timp eu sunt sincer cu cei din jurul meu, am aceleaşi pretenţii“, a explicat tânărul arădean.

Ce nu-i place

Tânărul a spus că nu-i plac oamenii orgolioşi, vorba pe la spate şi persoanele mincinoase.
„Nu îmi place să fiu minţit, păcălit sau dus cu zăhărelul. Prefer realitatea şi adevărul, oricât de dure ar fi acestea uneori“, a conchis Daniel Lăcătuş.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite