Arad: GALERIE FOTO / Elevii de la „Ghiba Birta” şi-au pictat pereţii claselor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mici elevi de la Colegiul Naţional „Elena Ghiba Birta“, sub îndrumarea profesorului de arte vizuale, Sabin Chintoan, au schimbat pânza cu pereţii claselor pentru a fi mai aproape de personajele preferate din desenele animate.

„Este vorba de un proiect care va continua şi în alte săli de clasă, urmând ca holurile celor două etaje din clădirea nouă să fie pictate de copii. Va fi organizată şi o galerie cu personalităţile şcolii. Desenele au fost realizate de copiii claselor a V-a, a VI-a şi a VII-a”, a declarat în această dimineaţă, Constantin Cioarsă, directorul Colegiului Naţional „Elena Ghiba Birta“. Astfel, începând din această dimineaţă, micuţii claselor gimnaziale îi pot admira la orele de curs pe cunoscuţii Popeye Marinarul, Pluto sau Mickey Mouse. Eroii desenelor animate au fost alese de beneficiari, care au întocmit o listă cu personajele favorite. În viitor, conducerea colegiului îşi doreşte să realizeze cu ajutorul elevilor o pictură de dimensiuni mari cu Elena Ghiba Birta. Portretul va fi amplasat în sala festivă a şcolii.

„Proiectul a fost susţinut de întreaga direcţiune iar toate materialele folosite sunt plătite din bugetul şcolii. Ne bucurăm că am avut un succes nemaipomenit printre elevii noştri”, a adăugat directorul instituţiei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite